Saturday, August 29, 2009

dah ari sabtu

hari ni dah ari sabtu... esok ahad dah ade klas balik...
huhuhu
ape nak wat? dah nasib...
rase macam malas nak gi klas...sebab... tensen la duk kat klas...

tp lepas mendapat suntikan semangat....
kene la gi klas...!!!
hahaha
ape die suntikan semangat tu?
haaa ni la nak cerita sket...
den dapat.... tajaan biasiswa dari jpa...
alhamdullilah...
rezeki bulan pose la katakan...
sekarang tengah tunggu dokumen...
nanti sibuk la sket....

hmmm.... kawan den yg kat ukm kate
" welcome 2 rich people club"
ape da budak tu...
ye la die pon dapat tajaan jpa jugak...tp dah lame... mase sem 1 lagi sebab result matrix die gempak..
den ni yang tak berape pandai kene la berusaha untuk dapatkan biasiswa untuk sem 3.....

lepas ni... mungkin tak de la berhutang banyak sangat dengan ptptn...
den nak batalkan ptptn....
bile nak wat tah...yang pastinya sebelum sem depan... dah tak sanggup nak menaikan hutang dengan ptptn...

hahahaha....
den akan berusaha dengan lebih tekun dan jayanya walaupon belom tentu den dapat dekan lagi sem ni.....hhaha
semua sebab lab dapur tu la..
tapi kalo dapat den memang bersyukur...

P/S: same2 la kite berusaha

1 comment:

  1. cik hazel, sama2 la kita berusaha ya...oooo...patutlah kat ym tu yeye tulis thinking nak bukak pose makan ape ya? ooooo....apa lagi belanja lah i...ahaks......

    ReplyDelete