Saturday, August 22, 2009

first day puase?

1 ramadhan..
hari ni la tu...
den naik bas ke kt...
penat sangat...terasa hari ni sangat panjang...dah la report kitchen tak siap lagi...
hmmm...pose tu tak la penat...tapi penat bile balik2 u dah start test... nak study lagi...huhuhu
duk umah memang la tak study...nak study tp mesti tak jadi...
huhuhu
ingatkan dapat la bukak pose kat umah tapi x dapat...
sempat sahur je....

bukak pose tadi... makan kfc je....terpakse sebab sampai kt dah lewat petang...
yang terdekat, makan kfc je...
nak telan mcD tak sanggup la...

ni skrg tengah jadi ular kekenyangan...
dah la nak buat video public speaking lagi...
mummy, daddy help me!!!!!!!!!!!



P/S: buat la keje awal2....huhu

No comments:

Post a Comment