Monday, August 31, 2009

hannah montana the movie

semalam kan intenet slow...
jadi den buat keputusan nak tengok movie je...
pelik la... intenet tak leh nak bukak web tapi chatting still on...tak tahan betol

borak sekejap dengan adik...
sambil tengok cerita hannah montana the movie...
well best gak dapat release tensen macam ni..
nasib baik report dah siap...
tinggal report makanan je...
hopefully boleh buat malam ni dengan cepat..

report microb tu...agaknye kene hantar esok ke?
hopefully tak...
malas benor nak buat...
(maaf dr...)

pening nak buat report microb...
lepas ni nak wat la...
tak nak kene marah ngan dr..
dr pun dah nampak macam pilih kasih je...
tak tau la

tapi tengok la macam mane...

P/S: buat keje awal2 huhuhu

No comments:

Post a Comment