Friday, August 7, 2009

jangan rancang hidup anda

semalam, den keluar ....
ceh, kononnya nak makan kat food court je...
bersiap pun ala kadar je la...
ala setakat makan kat food court tu, pakai selipar jepun pun takpe..
den pakai,
slack hitam yang memang ala2 nak lusuh, sweater merah, pastu tudung putih yang selekeh je

naik kereta ngan fateh n jie,
dari jalan nak ke food court...
boleh lak terlajak kat kfc batu buruk...
jauh nye terlajak...

pastu diorg ni gunakan alasan den nak beli kertas a4...
gi la giant...
nak gi mydin...
penuh org...
tema semalam sharing is caring...
berpayung tiga org...

pelik tau..
setiap kali kiteorg nak keluar bertiga..
mesti hujan..
hahaha
hujan rahmat la katakan
dah masuk giant tu...
tok sah cakap la

dari kertas a4 jadi la mende lain...
hahaha
den jumpa miss zuraidah...
mesti die kenal..
siap berhai-hai...
berbye-bye lagi

hehe...keluar dari kul 8mlm
sampai kat asrama kul 11 malam..
nasib baik guard tak tutup lagi..
kalo tak...
merempat la malam tu.

begitu la ceritanye..
rancang nak makan kat food court
alih2 jadi mende lain...

kadang kala hidup tak payah nak rancang...
hehehe
jangan tiru aksi ini di rumah tau...

1 comment:

  1. btul3...kdg2 tak semua yg kita rancang tu mjd...

    ReplyDelete