Wednesday, August 26, 2009

kelas dapur pertama dalam pose....

hari ni first lab dapur dalam bulan pose... penat sangat...nasib baik den dapat duk kat bilik sejuk sebab buat danish pstry.... memang best... terima kasih kat group member yang paham yang den x berapa sihat hari ni.. jadi diorang takut den pengsan, terus je antar den ke bilik sejuk...kalo duk kat dalam dapur yang panas tu...tak tahu la ape yang jadi....
pasal lecturer plak... haaa...lecturer tu dah cam muke and name den...habisla den pas ni...
den nak pakai lens n pakai topeng muka la ... biar dia tak cam...hahaha

danish pastry den menjadi.... siap kene puji lagi...walaupun den kene kutuk ngan lab assistant pasal pastry den yang tak berapa menjadi tu... ade ke diorg kate pastry den macam kena penyakit kusta? tak patut...tak patut... lagipon den tak amik hati sangat....sebab diorg bergurau je..... pn D tu baik sangat hari ni... den siap boleh gurau2 lagi dengan die... die siap tolong den keluarkan banana bread dari mould and die tolong den foldkan pastry.... macam2 yang die wat hari ni...

kesimpulannya, kelas hari ni den rase cam best sangat walaupon dalam bulan pose... penat tu memang la penat... tapi lecturer tak marah2 and kebanyakkan recipe kiteorg menjadi... thanx to my group member.... banana bread je tak berapa menjadi sebab kurg masak...tapi lecturer cakap, kalo letak dalam 20 min lagi mesti jadi....... vanilla pulak okay je... muffin kiteorg walaupon overmix, still menjadi jugak...

hahahah
P/s: hari ni lebih baik dari semalam...

1 comment:

  1. eh, betul lah...pn D tu mcm baik je ari ni...bgus lah...tp mcm de yg tak kene je...hahahaha

    ReplyDelete