Thursday, September 17, 2009

first time nasuk felda


semalam first time den masuk felda...

felda belara nama tempat tu,,

thanx to azni sebab letak name den dalam budak2 persada..

hehehehe

den memang x pernah masuk felda..

sebelum ni lalu je...tu pon sebab balik kampung lalu jalan highway..

nak singgah kat umah orang kat dalam felda... den takde sedara mara yang jadi orang felda


semalam, den bukak pose kat sane..

ade function sket kat sane..

best sangat sebab dapat makan gulai kawah..

ade sambal belacan and ikan singgang..

pastu ade daging goreng kunyit...


lauk die bukan la mewah sangat tapi sedap..

mungkin sebab buat secara gotong royong..

hmmm..mak cik2 die memang peramah...

den yang tak berape sopan ni jadi sopan habis semalam...


balik tu siap dapat bunga telur lagi..

macam balik dari kenduri kawin pulak...

lauk diepon macam lauk kenduri kahwin...


tapi takpe.. sebab dah lame den tak rase meriah macam tu...

macam dalam filem plak...

permandangan di kawasan kampung...

ade pak cik pakai kopiah sambil naik motor dengan isterinya ...

baru balik dari surau...

mak cik2 tolong sediakan gulai and lauk pauk..

makan secara berhidang....

pengalaman yang menarik untuk dicuba...

memang erat silaturahim


P/S: den nak gi lagi kalo ade majlis macam ni...hehehe

No comments:

Post a Comment