Monday, September 7, 2009

mee rebus plus seri muka

heheheh
penat betol pikirkan mee rebus n kuih seri muka ni...
huhu sampai termimpi2kan encik H tu...
tak tahu la macam mane...

dah kronik ni..
baru la den tahu yang encik H tu 31 tahun je...
sebelum ni den ingat die umor 38 ke 39 tahun...
sebab die pernah kate yang die dah ade 15 tahun experiences...
tak sangke muda la lai die tu..

cukup ckap pasal en H....
sekarang nak cerita pasal...
dr N yang sangat baik mood die semalam...
wah3 mungkin sebabdah nak raye ...
so die jadi sangat la memahami kiteorg..

raye makin hampir...
maknenya final exam pon makin hampir..
hopefully i can make it with flying colour..
exam practical?
that the worst things ever...
well practice make perfect..

kalo den terpakse keluar dari unit..
den akan balik every week...huhuhuhu

P/S: nak siapkan lab dapur...hope i can make it.. yana ni nak jumpe mak cik kedai ke tak? pasal mee rebus tu...

2 comments:

  1. jom...
    kte p jmpe mkcik kdai ptg neh...
    kul 5.15pm ek....
    yana tggu kt bus stop..
    hehehe...

    ReplyDelete