Friday, October 9, 2009

expo asas keusahawanan


minggu ni sibuk sangat...

kesian semua budak food service..

terkejar-kejar dari satu dapur sampai ke dsm...

sampai tak sempat nak tukar baju...

dengan chef kot tu...

bau tepung, bau roti, bau keju...

semua ada...

sampai makan pon tak sempat..

nak buat macam mane..

dah lumrah kos kiteorg...

sibuk je....


hari rabu dan khamis hari tu,... (semlam la)

kiteorg ade expo keusahawanan...

best tu memang best ...

tapi penat tok sah nak kira la...


semalam macam sesi bergambar pon ade...

best la diorg ni...

die panggil semua budak food service and then bergambar sekali..

memang havoc...

kire semangat perpaduan tu ade la..

rasenye semua org tension minggu ni...

dapat peluang macam ni boleh la bergembira sekali sekala..


sesi evaluation group lain pon ade...

haaa.. ni yg best...

den gi la kat satu group ni...
diorg bukak cafe...
nak jual makanan..
ape lagi..den tanye la yang bukan2 kat die..
pasal HACCP pon ade..
kesian die..
dah la budak fizik.....
tapi xpe la..
bukan bidang die pon...
huhuhuhu..
dah la..cukup la setakat ni dulu..
nanti den sambung lagi...

2 comments:

  1. cik hazel, jahatnya ko neh...budk tu kan bdk fizik..yg ekau g tanya pasal HACCP tu kenapa? sian die...haiz...

    ReplyDelete
  2. tol2....hehe...
    bju ngn air 2 1 spesies ke??or 1 family..hehe..=]

    ReplyDelete