Friday, October 30, 2009

food chem exam coming..

esok tepat pukul 3 den akan menjawab third paper utk this sem iaitu food chem..
well, den tak abis bace lagi..
so xtahu la sok bleh jawab ke tak..hopefully boleh jawab..
by the way, cuak jugak nak buat exam practical utk subjek mkn3408
walaupon ari tu den sempat, tapi still cuak jugak..macam mane ek..
tah la tengok la nanti.. takut tak sempat nak siapkan apple pai..
nasi and sambal ok..
paprik takut jugak sebab ari tu den lupe nak letak daun limau purut..
jadi la ayam masak kicap..yang bestnye.. en H x marah pon..
ni yang den syg kat en H ni..
walaupon die selalu perli den..pasal kuih seri muka yang x berseri tu, die bg recommendation cara nak baikpulih masakan den yang x berape sedap..
hahaha
okay la..
den nak study.. banyak lagi yang den tak bace..
hopefully by 12pm tomorrow i will finish everything and get ready 4 my favourite subject..
so, jia you...

p/s : baru bace carbohydrates... 4 chapter to go



1 comment:

  1. hoho..fud chem dh settle..
    het ready for mkn3407 & mkn3408..
    best wishes for u...=]

    ReplyDelete