Tuesday, November 3, 2009

menjawab paper terakhir

menjawab paper terakhir. tajuk kita hari ni. apa yang bestnye mengenai tajuk kite hari ni? bagi budak food service, banyak la susah paper tu.. den yang study macam nak pengsan ni pon tak dapat nak menjawab dengan baik..hentam setakat yang boleh. selagi masa masih ada. nak buat macam mane, soalan die macam nak pecah kepala. memang putar alam. siap ade scene sindir menyindir lagi dalam paper exam tu.. buat situasi kat mpm. mesti En H yanbg buat soalan tu. soalan En A boleh tahan lagi, kalo en H yang buat soalan sememangnye putar alam.
dari awal sem samapi la menjawab paper terakhir, hidup den terseksa.. nanti 5 nov ni nak berperang dengan periuk belanga..hope fully den boleh siapkan dengan cepat.

apple pai, chicken paprik and cooked sambal... nantikan kedatangan den kat kitchen....

No comments:

Post a Comment