Friday, December 25, 2009

birthday aida...

sony ericsson w595


semalam 24 december 2009.. birthday adikku yang bongsu.. tak sempat nak wish kat die..

kakak yang tak prihatin betul kan? tap as long wish kat die dah okay kan.. janji kite ingat...tak belikan hadiah pon kat die... hmmm..kalau ikut planning nak balik semalam tapi nak buat macam mane... ade kerja.. lagipon ade ko-k sabtu ni... jadi tak dapat la nak balik.. tak pelah..

nak beli telepon baru... tapi tak sure nak beli kat kuantan atau kat kuala trganu..



telepon rosak, walaupon ade kawan yang sudi meminjamkan telepon die,tapi macam tak best je nak pakai lame2 telepon orang kan?

aku dah check la beberapa model telepon yang nak dibeli.. model sony ericsson w595 dan sony ericsson k770i...harga lebih kurang je dan function pon lebih kurang. sekarang ni tinggal withdraw duit and beli je.. tu pon rase malas..

kalau kat kuantan boleh beli kat kuantan parade, east coast mall tak pon megamall...

tapi kalau kat kuala terengganu? beli kat mydin mall tak pon kat astaka..

hmmm poning2....

telepon!!!!! poning den...




No comments:

Post a Comment