Thursday, December 17, 2009

hujung minggu tiba!!

first week kuliah.. walaupun kelas sudah bermula tapi takdela penuh..
hmm..so far macam okay..
maybe tengah2 sem nanti havoc sket kot..
tengoklah macam mane..

sekarang ni sedap je tengok roomate tidur.. tapi nak join sekaki macam tak leh je..
huhuhu
apa la nasib..
semalam practise nak jadi waitress..
okay la so far..
den dah jadikan sem lepas sebagai pengajaran..
lagipon sem ni okay kot..
sebab kebanyakkan problem den dah settle..
hmm lega sket..
nak beli barang untuk kelas... tak tahula macam mane..

banyak benda nak beli ni..
hphone den rosak.. hope boleh dapatkan phone baru..
thanx to Miss F sebab bagi gune phone die satu lagi..
thanx...

hmmm..mata ngantuk..tapi pusing2 tak jugak tidur..
entah la..
nak basuh baju.. hujan plak..

esok la basuh..
kelas komersial sem ni, mungkin akan penat.. tapi tekanannya harap x lateruk sangat..
sebab sem lepas sangt tertekan..
yelah..x biasa kena marah2 ni..
kalo penat tu den dah biasa...
kena marah.. mesti la nak nangis.. takpon terasa hati je..
huhuhuhuhu

okay la..nanti den tulis lagi .. tata

1 comment: