Saturday, December 19, 2009

kelas ko-k pertama sem ni..

hmm baru balik dari kelas ko-k tadi.. dengar taklimat ko-k untuk sem ni..
ala bukan ape sangat.. lagipon die tekankan untuk budak baru yang second intake..

dah la pagi tadi bangun awal... bangun2 je terus je den kiwi kasut but yang tersadai hampir dua bulan tak dipakai.. nasib baik berkilat...lepas tu den basuh baju dan barulah mandi..
banyak perkara yang den buat hari ni..

semalam entah pukul berapa, kwan den telefon.. tapi disebabkan den tidur mati...
gara2 shopping seharian di mydin and giant....hanya missed call je yg tertera di skrin telefon den..
hahahaha...kesian die... tapi kalau fikir kan la.... dah la tepon org pukul 1 pagi... mana la org nak layan... org kan nak tido...kalao pukul 10 tu boleh la jugak...huhuhuhuhu

lagi satu den ada berita yang agak gembira tuk sem ni... yelah setelah sekian lama tak dapat elaun yang kiteorg perjuangkan akhirnya masanya hampir tiba.. ketua bg unit den telah menyuruh den dan rakan2 membuka akaun bsn....wah... harapan tu memang ada tapi tak tahu la dapat ke tak... nantikan...huhuhuhuhu..

tp den memang dah ada akaun tu.. tunggu je la...
tak payah la nak buat... huhuhuhu
ok la den nak buat assignment yang encik H bagi... nanti mengamuk pulak org tua tu..

No comments:

Post a Comment