Thursday, December 10, 2009

keputusan examku..

okay..
tajuk hangat hari ni adalah keputusan exam ku..
aku baru menjengah ke portal e pelajar tadi..
dan keputusan exam sem lepas sudah dikeluarkan.. well, result aku takdela baik mane..
tapi okay la kot..

kalau ingat sem lepas.. teruk sangat..sebab.. aku mengalami tekanan perasaan disebabkan pelbagai factor..
agak jatuh menjunam but bila fikir balik.. apa yang aku dapat tu.. memang setimpal dengan apa yang aku lakukan..

well ... for sure aku a bit disspointed dengan result... but..dah lepas kan?
nak buat macam mane...?
takkan aku nak menjerit kat lecturer sebab bagi aku result macam tu..
macam takde tamadun je kalo aku buat macam tu..

entah la.. bila aku tengok result tu.. heartless.. clueless pon ade..
tapi macam gembira pon ade.. ingat teruk sangat tapi boleh la..

kesimpulannya, result sem ni.. boleh la...
hehehe..
kalo aku rasa sedih.. org yang dapat lebih rendah daripada aku lagi sedih..
lagipon aku pernah dapat result yang lagi teruk daripada ni..
jadi kesimpulannya..sem ni kenalah berusaha lebih sikit..

jia you..

No comments:

Post a Comment