Sunday, December 20, 2009

pagi ahad yang sibuk...

pagi ahad...
kalau kat kuantan den biasanya akan tido balik lepas subuh..hehehe...bangun2 je...matahari dah tinggi.. tapi kalau kat terengganu ni.. kena la bangun awal.. walaupon tak de kelas...
tak nak bangun lewat sebab nanti dah terbiasa bangun lewat nanti liat pulak nak bangun awal bile kelas dah start nanti..

well pepagi lagi den dah bangun, mengalahkan org yang ade kelas pukul 8 pagi...
hehehehe
pastu den pun bersarapan secawan neslo...tanpa oat dan biskut..
dalam pukul 9.30 pagi ... den keluar ke HEPA..setelkan hal2 yang kena setel...

jumpa lec dapatkan tanda tangan..
and then pergi library, pinjam buku yang Encik H suruh beli....
apa lagi ya?

haa.. lastly pergi pejabat asrama, buat report pasal masalah plug bilik den yang tak boleh pakai..tension betul...

akhirnya dalam pukul sebelas den sampai kat bilik dan bersedia untuk ke kelas den ..
pukul dua nanti kot.. yang penting dalam kul 12 den nak tengok melodi...hahahahaha..
seronok tengok fara dan wahid...

hmm ape lagi ek?
petang nanti plak nak ambik surat kat bahagian akademik... dalam pukul empat..
sibuknye hari ni.. harap benda ni boleh setel cepat... takyah nak pikir2 lagi... pening den..

hehehehe

No comments:

Post a Comment