Wednesday, December 23, 2009

perbarisan pagi rabu..

sem 4..
hari ni disebabkan kelas pukul 2, aku dengan rajinnya turun untuk perbarisan pagi rabu...
well macam biasalah ..bangun kul 5.30 pagi... bersiap2...dan dalam kul 6.18 pagi aku dah turun ke luar rumah..
nak kejutkan rakan2 yang tak bangun2 lagi..
lagipon nak berkumpul kat b2 lagi sebelum bergerak ke dataran canseleri.
tapi plak.. kawan aku ni.. tidur lagi... aiseh man... dah la kena kumpul kul 6.30 kat b2.. dia plak tengah bergolek atas katil lagi...
ape lagi den pon dengan jayanya mengejutkannya dan mengugut dia supaya bangun awal..
(hehehehe... kena ugut dulu baru bangun)

terkocoh nak bersiap... hehehe.. akhirnya dalam kul 6.40 kami bertolak ke b2...
well macam biasa la.. semua dah masuk baris...
heheheh..malu weh kat junior..mesti diorang pkir senior ni malas..
kawat sket pastu jalan ke dataran canseleri untuk perbarisan..

well, hari ni.. suksis ambil kawalan kehormat.. so perbarisan pon bermula seperti biasa...
hmm..
lepas dengar ucapan... macam biasa lah ... bersurai...
dan akhirnya aku pulang sambil membimbit nasi lemak ayam yang baru dibeli di warung..
well pagi ni dapat la jugak makan nasi lemak..'

lepas ni nak prepare untuk kelas komersil and gosok baju...
hope... tak de buat silap hari ni....

P/s: rasa ngantuk tak abis lagi... rasa cam nak tido plak..

No comments:

Post a Comment