Monday, January 18, 2010

demam dah kebah... selesema pulak yang datang

hari ni demam dah kebah.. tapi selesema dan batuk pulak yang teruk.. dah la en H buat surprise tadi... nak buat jualan..sementara kiteorang nak kumpulkan duit untuk gi KL..well macam mane ye.. dah la aku jadi runner untuk by'u restaurant..sedangkan aku patut jadi service kat laman cafe..aku takut puan F jadikan aku waitress je.. bukan boleh kire... main cekup je jadikan aku waitress...

tangan aku tak kuat mane .. takut jugak nak angkat dulang oval yang besar tu...takut terjatuh.. tapi setakat ni... apabila aku angkat okay je... tapi tak tahulah situasi sebenarnya...aku akan pastikan aku breakfast pagi tu supaya aku tak mengigil...hehehee..
hope aku boleh lalui minggu ni dengan cemerlang.. aku nak siapkan mastersheet dan cost card lagi.. hope aku okay...

No comments:

Post a Comment