Saturday, January 9, 2010

makan..makan...makan...

kedai sepetir rendang seafood...
jee dan fateh yang excited...gembira je time makan..hahahaha


ina tengah kusyuk kira duit.. macam nak belanje kiteorg je...heheheh ni baru first time dapat makan kat luar ngan ina.. sambil pakai baju sispa... hahahahaha


aku demam hari ni.. muka monyok nak makan sup daging...dengan milo panas...fateh nyebok je nak masuk dalam gambar... tapi dapat masuk sket je...huhuhu.


hari ni.. aku, ina, jee , dan fateh gi makan... huhuhu.. gara2 aku demam.. fateh bawa kiteorg makan kat sepetir rendang seafood dengan pakai baju sispa.. yang kelakarnye.. time kiteorg tunggu order tu .. ade la satu van pertahanan awam lalu.. die angkat tangan kat kiteorg.. aku pon dengan selambanya angkat tangan kat pegawai tu.. huhuhu.. macam kenal je.. tu lah semangat pasukan. walaupon tak kenal tap bila dah pakai uniform... yang tak kenal akan jadi macam kenal...huhuuhu.. tak kisahlah unit mane pon..





No comments:

Post a Comment