Sunday, January 24, 2010

pagi ahad lagi


hari ahad menjelma lagi.. hari ni akan aku katakan ahad yang sibuk buat sem ni.. kerana cafe uda dan dara akan mula beroperasi.. jadi kena la buat mis en place.. so.. disebabkan aku kena buat capati.. aku akan bermain2 dengan tepung attar, air suam dan juga minyak.. hehehehee...
muka aku kat atas tu.. senyum macam tak ikhlas je..
okay la.. cafe baru kiteorg tu tak tahu la bukak kat mane.. yan pasti aku akan menjadi sebahagian daripada kitchen staf yang diketuai oleh head chef yang berdedikasi iaitu... jeng jneg..jeng.. azni....mon!!!!
hahahahaa.. okay la.. dah hampir kul 9.. aku nak ke rumah jee.. hari ni hope experiment akan habis awal.. boleh la aku siapkan cost card..waaa.. cost card...

No comments:

Post a Comment