Monday, January 11, 2010

penat.. letih.. tired..busy..

semalam aku berpenat lelah menyiapkan kerja menu planning yang telah direject oleh encik H.. penat giler.. habis kelas nutrition ..aku terus je ke bilik balqis untuk mencari idea membetulkan menu card yang dah direject...aku tengah duduk di atas katil... katil balqis yang empuk.. nak tidur je...
balqis bertungkus lumus siapkan kerja... hehehe.. bukan posing tau.. ni memang candid..


menu card kiteorg yang direject... xde kualiti katanya...waaaaaaaaaaaa.. dah la seorang kena bayar rm22 untuk card ni.. satu group ade dalam 15 org.. fikirlah sendiri harganya....



bahagian entree... yang diubah suai sedikit...


aku penat.. tapi sempat jugak makan kat luar... hilangkan strees kejap... nak cari nahas..dengan minum ais... kononnye hari ni demam la... hahaha... aku ni sebenarnya dah kebah demam..
tapi macam on da way nak demam balik.. huhuhuhu.. nantikanlah..

P/s: buat semua yang turut membantu menyumbang idea dan meluangkan masa bagi menyiapkan assignment ni.. ribuan terima kasih ye... dayah... kalo ko cakap lagi card kiteorg buruk... siaplah ko.. nanti aku bukak silat... ganyang ko habis2... past gantung ko kepala ke bawah kat canseleri..hahahaa.. kejam tak aku?

2 comments:

  1. hehehehe..jgn marah yang...okay3..aku janji tak cakap 'b***k' lagi..hehehehe..

    peace~

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    gnz tol nick neh..
    hehehe...
    gerun i jdnyer..hehe

    ReplyDelete