Friday, January 22, 2010

runaway bride!!!!!

Semalam aku cari la lagu kompang dipalu untuk roomates aku...pastu nak dijadikan cerita aku pon termimpi-mimpi la malam tu..bangun pagi tadi.. aku rase macam nak hempuk je kepala aku dengan kuma-kuma tapi tak jadi la plak... nak tahu tak aku mimpi ape?

jeng jeng jeng...
cerita bermula macam ni.. aku mimpi fateh merajuk dengan aku.. kiteorang gi la makan kat tempat biase tapi aku tak makan.. just minum je.. lepas fateh merajuk ngan aku.. aku pon balik kuantan.. haaa.... dah la kawan merajuk ngan aku.. bile aku sampai kat kuantan.. mak aku pulak suruh aku bersiap2...
bersiap ape? die kate esok aku kahwin.. waaaa.. tak mahu.. aku masih lagi study.. tak mau ..tak mau..
lepas tu telefon aku berbunyi rupenye groom aku telefon.. tapi yang peliknya.. telefon aku jadi warne putih... pelik kan? kan telepon aku warna pink...? hehehehe
lepas cakap ngan die... die pon tak nak kahwin jugak... aku pon wat rancangan la nak lari..
esokkan aku pakai la baju pengantin yang warne pink... aku panjat tingkap nak keluar la... dengan pakai baju pengantin tu tapi tak dapat.. time tu gak mak aku
masuk bilik... waaa tak dapat nak lari...
then.... nasib baik aku bangun...kalo tak... aku tak nak tahu kesudahan mimpi aku....

ngerinya...ngerinya....kesimpulannya jangan tidur pas subuh... jadi la macam aku ni...

3 comments: