Monday, February 15, 2010

???? adakah ni aku??? tidak!!!!

hurm.. semalam aku keseorangan dalam bilik kat hostel lantaran abah tak dapat mengambil aku atas sebab2 tertentu jadi aku pon meneruskan aktiviti aku seperti biasa contohnye.. makan sarapan dan online.. sambil kemas2 barang yang aku tak kemas lagi..

tengah hari.. aku malas nak kuar jadi meggi perisa asam laksa jadi santapan aku.. then.. aku pon pon online sambil buat kerje lagi sampai petang.. nak jadikan cerita.. aku nih kan ade gastrik.. lepas maghrib.. aku dah rase macam nak kena gastrik.. kandungan gula dalam darah aku memang tak stabil.. jadi aku dah start mengigil.... ape lagi.. takkan aku nak pengsan sorang2 dalam bilik.. aku bersiap and terus je kuar..cari kedai makan sebab dalam almari aku hanya ada meggi dan nescafe yang memang tak baik untuk gastrik patient..

jalan2.. ade la bukak.. MZA tu.. aku pon ape lagi tempah sampai 2 bungkus nasi sekaligus.. ngan milo panas.. muka aku toksah nak cakap la... pucat...
sampai lutut aku ni...mengigil ..
lepas tu aku coll adik aku.. yang misi tu..
die pon dok cakap indon ngan aku.. ape daa adik aku ni.. cakap sebijik dalam maid kat umah aku.. konon nak test jadi bibik la tu..
die pon suruh aku minum 100 plus sebelum makan.. tapi aku tak buat pon.. maafkan kakak ye...

pastu aku letak phone.. mak aku lak call..risau la tu. pastu telepon bertukar tangan pada abah.. hmmm.. menjawab la aku ngan abah... abah siap cakap nak balik amik aku...kul 1.00 pagi.. tapi.. aku cakap amik hari ni je lah..

nasi tu? aku habiskan.. macam tak caye je.. qada' makan tengah hari semalam.. huuuhuhuh..

No comments:

Post a Comment