Thursday, February 4, 2010

head chef!!!

minggu depan aku rase macam nak pengsan lak.. hmm.. sebab minggu depan aku akan memegang jawatan sebagai head chef dengan aina sbg assistant aku.. well.. head chef? macam grand je dengar kan.. tapi aku rase biase je... tah.. tapi aku takut jugak.. sebab kesilapan kecil je akan sebabkan kesusahan ramai pihak.. hope aku boleh lalui ni..
tapi baru lepas food law punye test.. hmmm..soalan die? boleh la jawab.. aku keluar awal setengah jam.. sebenarnya aku takut kalo aku duk lame2 dalam tuh.. mesti aku tukar jawapan nyer.. jadi aku malas terperangkap dalam kekeliruan ni... jadi aku kuar awal..

pasal kelas menu planning tu, minggu depan je last kiteorang akan jual.. selebihnya kiteorg akan buat macam kelas basic prep dulu... huhuhuh...same je penat die.. bagi aku la..
minggu last.. aku akan jadi cashier kat kiosk.. oh azni!! bantu aku..hehehe...
dah la aku terkejut.. lecturer kesyangan aku letakkan nama aku jadi pengarah projek untk minggu ke 4.. huahuahua...
habis lah ko ... tapikan.. bile dengar projek tu last next week.. hehehe.. rase bersyukur la plak..
hish tak baik betul aku ni..
ape2 pn .. hope aku boleh buat yang terbaik untuk minggu depan... biar mimpi2 indah menghiasi tidurku malam ni... ( walaopon esok nak buat mastersheet..)

No comments:

Post a Comment