Friday, February 26, 2010

i have nothing to say..

dah lame tak update blog.. alsan default adalah sibuk.. so hari ni aku rajinkan menaip walaupon masih banyak kerja menanti... hehe..
exam is just around the corner.. so hope aku akan pass exam ni... sebtulnya aku tak sure boleh pass tak certain subjek tu.. kadang kala aku rase walau sebaik mana aku cuba untuk subjek tu.. aku still akan dapat markah yang sama.. jadi sekarang aku akan cuba tumpukan pada subjek yang memang takde amali.. macam nutrtion and food law.. lagipon aku kan suke fakta.. aku akan struggle betul2.. aku akan pastikan pointer aku still in the range 3.0 above..
so.. aku akan pastikan asgmt dibuat dengan sebaiknya.. maybe i'm not good in certain task... but i do have my own good side..

kalo skrg aku tak pandai.. aku nampak bodoh.. tak semestinya apa yang org nampak tu betul.. so beware.. hehehe..
malas nak panjangkan cerita.. biarkan kisah sedih yang aku hadapi untuk sem 4 ni aku simpan dalam hati.. aku malas nak dengar nasihat2 org yang rase dirinya betul.. namun.. hakikatnya tak betul.. biarlah.. Tuhan Maha Adil.. apa yang org buat kt aku skrg akan dibalas nanti..

sebetulnya hati aku kering dah.. nak marah? nak maki? nak cerca..? buat la.. biar puas hati.. aku dah tak kisah..
lagi satu.. aku akan jadi ok bile orang tu ok.. dan aku akan not ok bile org tu tak ok.. jadi faham2 la..macam bahan kimia.. bile kite kenakan air pada group 1 jadual berkala.. pastinya ia akan meletup kerana sifat kimia kumpulan satu sangat reaktif dengan air apabila semakin menuruni jadual berkala..
tapi bile dikenakan dengan tindak balas dengan group halogen.. ia tidak akan meletup.. jadi fikir2 kan lah.. buat masa ni.. aku dah tak nak ambil peduli dah... biar lah.. aku cukup bersabar...
kite tengok la nanti..

2 comments:

  1. npe?
    nik ada problem ke?
    meh cni ceriter kat kita...kita setia mendengar nya...

    marilah sama2 kita struggle utk course ini....

    ReplyDelete
  2. alah.. dayah.. thanx.. tapi kadang2nik malas nak ulang benda ni.. nanti nik makin ingat..

    ReplyDelete