Friday, March 5, 2010

my beloved blog

hurm.. dah lame kan tak update blog... ? masih adekah yg sudi membace? hehehe
banyak benda yang berlaku this week.. jadi macam panjang je kalo bukak cerita kan? so.. malas la nak cerita.. hehehe
semlam dating ngan azni.. dayah.. jangan jeles tau.. seharian duduk atas motor azni..ceh.. best nye dating.. dari kt sampai la ke jembal inn..
azni ni bawak motor agak rempit gak.. kak teha pon.. hehe
tapi seronok.. lepas tension.. tapi bile balik bilik... heheh tension semula..

aku tengah buat assignmt.. banyak asgmt nak antar.. hope boleh siapkan... esok ade seminar.. malam tu pulak ade recipe testing..
ahad pulak ade... haaaaa.. mise en place.. isnin..presentation food sfety and bukak restoren... selase mise en place... rabu , bukak restoren.. khamis? test food safety...

penuh kan? nak buat macam mane.. kena la tabah..
basic prep kene bace semula.. nanti masuk exam.. hari tu basic stock making pon tak hafal lagi...

jadi...? bertahan la sket sem ni... dah sampai ke penghujungnya.. sem depan? mungkin susah tapi.. kalo kite.. tahan sem ni.. maknenye ape2 yang berlaku sem depan.. kite still boleh laluinye dengan senang..( ayat motivate diri sendiri)hehe

2 comments:

  1. semoga berjaya menempuhi sem ini. sem 6 tak though sangat. Masa sem 6 inilah sem yang boleh relax2 and enjoy. Sem 7 lagi though dari sem 3 & 4.

    ReplyDelete
  2. thanx...i will try my best for this sem.. jia you...

    ReplyDelete