Sunday, March 28, 2010

training kali ke-dua..

hari ni? ape ek nak cakap...
training untuk exam kali ke dua.. kecut perut jugak.. tapi bile buat ok la...
nasib baik cik nawang ade kat sebelah..
pemberi semangat..

hehe.. nasib baik belajar ngan oja pasal lipat napkin bentuk candle and butterfly..
kalo tak? hmmm.. mengigil la dalam tu..

yang lain.. aku okay je.. walaupon nerves...
tapi sebab en nawang ade.. aku still okay.. thanx cik nawang..!!!!!
sakit kaki aku nak jalan dalam tu.. dah la tray kecik..
nak ambil barang banyak..
hmm macam mane nak buat ek?

huhuhu pikir2..
dah la nak ambil kutleri, plate.. jug.. coffee cup.. table cloth.. banyak lagi..
tapi dalam exam sebenar tak leh ulang alik.. macam mane yek..

aku nak cari ilham pasal tu malam ni.. hehehe
hepi final exam..

3 comments:

  1. mizz hazel..
    dorang kata..
    boleh amik ulang-alik..
    cuma klu amik ulang alik..
    bazir waktu lah tapi..

    ReplyDelete
  2. ye ke?
    hehehe.. baik la cik hana oii

    ReplyDelete
  3. ye ke?
    hehehe.. baik la cik hana oii

    ReplyDelete