Monday, April 5, 2010

aku dan menu planning


Dah dua hari aku berkampung di library.. menelaah subjek lecturer kesayangan aku.. tengok Encik.. betapa sayangnye saya kat encik sampai sanggup berkampung di library bagi menelaah subjek encik tanpa sebarang gangguan......


aku duduk di meja seorang di library..

meneliti bait2 kata dan patah2 perkataan yang aku catat sewaktu sesi pembelajaran berlaku..

setiap patah perkataan.. aku terbayangkan lecturer aku..

adakah aku sudah angau..? oh sama skali tidak!!!


tertekan sangat ni lantaran exam blackbox...

sudah la recipe tak dibenarkan masuk... tak dibenarkan sebagai rujukan..

aku pulak kena sesi pagi...

hmmm.. apa la nasib.. tapi takpe.. aku akan berusaha..

sebagai contoh yang menunjukkan aku berusaha.. ialah..

aku telah meminjam buku recipe.. dan sedaya upaya mengingati sedikit sebanyak recipe..

mengingat basic prep sket...

dan menyediakan mental. fizikal termasuklah hati aku.. menghadapi exam ni.. huhuhuhu...


buku menu planning kubiarkan dalam beg...

tak terusik sejak pulang dari library petang tadi...malam ni baru aku belek lagi...

huhu.. mengharapkan vitamin rajin diserap ke dalam diri..

No comments:

Post a Comment