Wednesday, April 14, 2010

nutrition dan 1 paper komersil

hurm.. paper nutrtion telah pon berlalu..
penat pon ade..
ceh.. macam la aku study sangat pon.. heheeh..
aku study tapi entahla..
maybe mood nak balik lebih menguasai diri kala ini...
bukak je buku krause.. ngantuk ..
esok lagi la..
nak study komersil lagi..
dah bosan ngan subjek tu..
tapi yang peliknye nak dapat A+ susah gak...
dah la 4 jam kredit.. takut nyer... waaaaa.. takut nyer...selamatkan saye..

sekrang ni ngantuk.. penat.. and aku ni dah overdose nescafe..
sakit kepala menguasai diri..
ditambah pula ngan kaki kiri aku kejang..
huuhuuhu..
almaklumlah aku ni kan atlet lari yang dah bersara... huhuhu..
harap kaki aku elok menjelang esok.. huhuuuhuh

2 comments:

  1. huhuhu~sudah abis exam..yah! gud luck..jgn risau..soalan komersial selalunya tak lah sesusah soalan menu planning..

    ReplyDelete
  2. memang tak susah.. tapi sempat jawab.. waaaaaa!!!

    ReplyDelete