Thursday, July 15, 2010

pesta konvo..

hurm.. baru nak masuk seminggu berada di sini tapi penatnye same macam berminggu2..
semalam baru abis meeting.. tema tapak.. air.. mane la aku nak cekau pokok kiambang seperti yang disarankan oleh en H.. ? wakaka.. pastu nak hias2 lagi..
keadaan semakin kritikal.. next week dah start pesta konvo.. aku pon tak tahu la.. same ade boleh relax atau x?
confem tak relax.. huhu.. maybe kena start awal dan balik lewat..
sekarang ni pon muke macam sugul pucat..
hish kena mekap tebal-tebal ni..
pakai eye shadow hijau.. huhu..
ape2 hal thanx to my asstant sebab sudi berkampung di bilik aku untuk menyiapkan kerja..
well perbentangan semalam.. best..
nasib baik layout hampir same ngan en A.. huhu..
well.. need to rush.. banyak benda yang harus diconfemkan..

hope masih boleh bertahan sampai habis pesta konvo..
majlis kelas.. pending dulu ek.. utamakan yang kelab dulu..
well sayonara..

3 comments:

  1. en. H nk pokok kiambang? hurm, tahun lepas pokok2 bunga semua cekau kat umah en.A jer.. akak pun x pernah tgk pokok kiambang mcm mne..hu3...sabar2..thn ni jer terpaksa berdepan kerenah lecturer 2 org tu..thn depan dh merdeka..

    ReplyDelete
  2. tu lah.. nak cekau pokok tu kat mane?
    hehe..
    lab staf suruh tgk kat kawasan budak ikan.. maybe ade kiambang comel2 kat situ.. huhu

    ReplyDelete
  3. akak baru jer google psl kiambang..baru akak tahu mcm mne rupa kiambang.. kaw budak ikan tu kt mne? kt hacthery ker? buat apalah nk deco susah2 sangat...deko bersama eric pun xguna kiambang..

    ReplyDelete