Saturday, August 21, 2010

gila kerja>>

sejak akhir2 ni, aku makin gila kerja..
bangun awal , tido lewat.. asyik buat kerja je.. tah la.. semalam.. seharian aku buat result sensory yang susah benor nak interpret tu.. last2 bile aku buat.. rupenye mudah je.. maybe aku je yang tak paham.. semalam tido2 pon masih lagi boleh termimpi regression.. correlation..
R square.. anova.. hahaa
macam orang giler je..

buku apo? and ujang aku hanya pandang jek... tak sempat nak bace..
huhh.. sadisnye..
skrg ni nak cari research article untuk proposal pulak.. hope boleh cepat siapkan semua kerja.. boleh lah aku jawab test dengan aman damai nanti.. hurm.. esok ade test..
huhu
agaknye soalan die macam mane la nanti ek..
hari isnin pon ade test..
hurm..
same2 lah kite mengetestkan diri..

report sensory baru je setel.. skrg tinggal report nutrition.. huhu..
nak cari research article dulu baru boleh buat report nutrition... hhu..

ok.. sekian dulu.. chiow..

No comments:

Post a Comment