Tuesday, November 9, 2010

esok paper ke tiga final..

merujuk kepada tajuk di atas.. esok adalah paper ketiga final exam untuk sem 5 sesi julai 2010/2011. nasib baik paper esok soalannya objektif.. jadi.. bolehlah aku turun kawad malam ni.. huhu
kan sekarang tgh mood nak bersukan.. jadi aku tanpa rase bersalah nak turun kawad malam ni... tak kisah la. ape nak jadi.. jadi la.. janji aku dapat bersukan.. dua hari lepas aku dah round trek.. ade a lima kali aku round trek tu.. huhu.. rupenye aku still fit.. uhuhu..
ingat 1 round dah pancit.. huhu.. ni berkat gi masuk kem..
huhu
hujung tahun ni.. aktiviti aku penuh.. nak wat camne.. aku sibuk dengan sispa.. bile lagi nak aktifkan diri kan?
sekurang2nye takde la aku melongo duk dalam bilik tak tahu nak buat ape.. besides boleh la singkirkan lemak2 degil kat perut ni kan.. hhuhu
okey la.. esok nak exam.. so fokus study.. malam ni nak turun kawad lak...

kata-kata motivasi untuk hari ni..

" to set my own self at a very cozy and comfortable place, I have to struggle until the end of my life, because i'm not a fairy tale princess who wait her prince to bring her to that place."

3 comments:

  1. good luck..paper apa yang objektif tu?

    ReplyDelete
  2. mestilah paper.. falsafah pengurusan.. ok la boleh jawab.. tapi carry marks rendah.. tak tahu la..hhu

    ReplyDelete
  3. mestilah paper.. falsafah pengurusan.. ok la boleh jawab.. tapi carry marks rendah.. tak tahu la..hhu

    ReplyDelete