Thursday, November 11, 2010

exam and library..

final exam dah datang.. jadi seperti biasalah.. bilik perbincangan, bilik karel dan kerusi-kerusi di library akan dipenuhi oleh pelajar.. huhu...
agenda hari ni: 11 nov 2010..
aku ke library lantaran tak dapat study di bilik.. sebab aku baru jek dapat 2 gB dari rumateku...
nanti buku tah ke mana.. main games jek kejenye.. huhu

yang seronoknye duk kat library nih ialah.. dapat mencuci mate.. ehem.. tak elok dipraktikkan time exam cam ni. nanti tak fokus.. tu la.. konon nak study.. tapi tetibe mamat yang duduk kat belakang aku tuh.. wahaha.. hensem... terus fokus aku dah lari 100%..
ni semua mie punye keje la...
ajak aku memiangkan diri..
huhu

iman tak kuat ni.. teruk tol la...
takpe la.. len kali akan ku kawal mate ini.. huu... tanamkan tekad .. terus bersemangat..
so..
moral of the story.. jagalah pandangan mata anda...

kata-kata motivasi untuk hari ni:
we have suffer for the past few semester, why not we bear for remaining semester?

No comments:

Post a Comment