Tuesday, November 16, 2010

rumahku syurgaku!!

salam semua.
sekrang ni aku sedang berada di rumah. well macam mane nak cakap ek? seronok jugak. kalo kat kampus, asyik online 24 hours. sekarang kat umah.. takde la selalu online.. banyak mende yang nak dibuat.. tambah2 kan dah nak raye. esok raye dah.. huhu
ketupat.. pasni nak keluar kuantan..nak cari bahan2 untuk raye.. ketupat is on da way..huhu.. malam ni macam biase la.. nak kemas umah.. nak touch up.. nak pakai bedak sejuk.. biar esok berseri2 sket.. hikhik hik...

malam nanti tgk la.. nak online ke tak..? nak siapkan keje sket.. hopefully.. study? final exam..? oh my prada.. hahha..
malam ni nak masak ape ek? abah kate nak beli ikan merah tadi..
nak buat sweet sour.. ke tiga rasa ke.. abah.. abah.. huhu.. tapi aku suke..
nak cari udang.. sotong.. haha...
yummy.. ni yang suke balik umah ni.. makanan mesti sedap2... i like!!

ok.. nak bersiap2 keluar ni.. nanti kita bisa bicara lagi..
ok salam..
dan selamat hari raya aidiladha..

No comments:

Post a Comment