Wednesday, September 8, 2010

salam aidilfitri

hurm.. dah lame rasenye tak update blog..
huhu.. maklumlah duduk umah kan.. mane ade mase nak uodate blog..
bukak je laptop.. ade yang menjengulkan muke nak tengok benda la yang aku buat..

so.. just nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri..
malam ni tgk anak bulan.. kalo nampak.. alamatnye esok raye.. kalo tak..
hurm lusa la raya..
so.. selamat hari raya..

tadi tgk berita.. ade juga.. golongan yang sambut raya hari ni..
hhuhu.. tak senonoh. entah pakai mazhab mane la tu..
kan dah kene tangkap.. masuk berita tv3..
kan tak pasal2 famous..
huu

so.. selmat hari raya.. maaf zahir dan batin..

Thursday, September 2, 2010

lalaa..

haha.. akhirnya aku telah berjaya download lagu...
thanx to mr keram.. kerana mengajarku cara download lagu.. huhuhu
huhu..
and thanx sebab mengemaskan laptop aku yang serabut ni.. hehe..
walaopun banyak mende yang pakcik ni dah ubah dalam laptop aku.. but.. i like it..
dah ringan sket..
xde la abang aku marah2 sebab laptop berat..

macam2 die geledah.. tah cari ape la..
tapi as long die tak bukak pictures.. huhu..
xde masalah..

so.. boleh la aku download lagu..
dengan jayanya..
ok.. tata.. nak download lagu ni.. hehe