Monday, January 10, 2011

Aku kepada Saya, peace!! v(^_^)v

Hurm, bila fikir-fikir semua tajuk di atas apakah yang dapat anda simpulkan? huhu actually aku,  saya berhajat tidak mahu menggunakan kata ganti nama aku lagi di blog.. kui3.. ini seiring dengan matlamat aku  saya untuk menjadi seorang yang lemah lembut dan berketerampilan tinggi.. kuang3.. ape la yang aku  saya mengarut ni.. hehe

Jangan salah anggap. actually saya.. (hurm susah pulak nak membahasakan diri ni saya..) sedang dalam mood transformasi.. alah.. ala-ala transformer tuh.. kui3.. saya sedang mencontohi cik dayah yang sentiasa bersopan.. hak hak hak.. betul ke dayah?

saje je..erm.... bila dah meningkat usia ni penggunaan bahasa kan amat penting. lagipun saya.( hahaa..) ni sebagai satu latihan apabila melangkah ke alam pekerjaan nanti... kan nanti bila kerja .. adalah tak manis kalau gunakan aku and engkau dalam pertuturan seharian.. kalau dengan kawan-kawan ok la.. tapi kalau dengan orang yang lebih tua? hurmm. fikir-fikir kan lah..

ceh..  ape yang saya mengarut ni.. erm.. macam tak sesuai pula guna saya.. opps.. tapi.. takpe.. takpe saya akan berusaha.. hurm.. tapi kan kalau susah sangat pakai ganti nama... nik kan ok?.. ceh ingat dulu.. time sekolah.. aku and saya tak digunakan sebagai kata ganti nama.. we prefer to use name.. such as.. nik, ain..
sweet kan? baik ngaku sweet.. cepat !! ( muka tengah pakse orang untuk setuju.)
haha

huhu.. dah la..satu page buat pasal entri ni.. padahal nak tukar kata ganti nama jek.. hurm..  ok.. sehingga bertemu lagi.. assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment