Thursday, January 27, 2011

:: jom bersuka ria di kuantan:;

selamat bercuti semua..
kepada sesiapa yang akan membuat preliminary study cuti ni.. selamat ber'fyp'.. ucapan ni khas kepada cik dayah and the gang yang buat survey kat KL and Cameron highland.. heehee..
saya? haha.. akan pulang ke kuantan esok dan akan dijangka tiba pada pukul 2 petang.. hehe.. boleh la berjoli sakan kat kuantan.. cuti ni nak berehat betul-betul sebab kalau dah abes cuti nanti akan sibuk dengan FYP pulak.. hehee...

so nak buat apa cuti ni? ade la keinginan nak siapkan chapter 1.. huhu.. pastu nak buat report lagi.. hurm.. pastu nak tengok tv.. nak golek-golek atas katil kat rumah.. lagipon cuti ni semua adik beradik saya balik.. tambah pulak cousin pun nak gather kat rumah.. haha mesti happening kalau balik rumah ni.. hehe

pastu nak penuhkan aktiviti dengan bermalas-malasan di rumah.. hehe.. agak-agaknye wayang citer ape yang tengah meletup sekarang ni..? hurm...pastu.. maybe habiskan masa dengan berjalan-jalan sekitar kuantan.. hehe
lagi?  haha amboi banyaknye perancangan.. hehe.. yang penting balik jumpe mama and abah.. yang tu paling penting!! haha..

ok la.. nak berkemas.. esok sudah mahu pulang.. selamat bercuti semua..!!!

2 comments:

  1. haha.. tu la.. tapi lepast balik cuti.. hhehe.. rambut konfem mengerbang.. haha..

    ReplyDelete