Monday, January 24, 2011

kami blogger UMT

teibe niat di hati nak berblogwalking setelah lama tak melakukan aktiviti riadah ni..
ye la.. nak bersiar-siar kat luar macam dah malas.. jadi aktiviti  bersiar-siar kat blog sajelah yang paling bermanfaat.. heehe...dan yang penting boleh dilakukan.. hehe.. 
tetibe saya terjumpe satu yang menarik pasal satu blog ni.. hehe dia pasal group KAMI BLOGGERS UMT..  best kan
 baru lagi ditubuhkan tapi terbuka pada yang nak masih belajar ataupun dah pun habis belajar.. hehe.. ni yang best ni.. boleh la kenal-kenal blogger umt yang lain.. hehe.. dah la umt ni kecik.. tup-tup boleh jumpe.. hehe
 ni saya sediakan link kat mane saya jumpe blog tu.. ok.. feel free to click..klik di sini

ok.. saya nak chaw dulu.. nak buat kerja lain hehe
tata

4 comments:

  1. umt bukan kecik la...cume tak besar..hehe..add la kat fb. sng nak invite masuk

    ReplyDelete
  2. hehe.. ok.. umt bukan kecik.. tapi comel..

    ReplyDelete
  3. haaa..baru betul..umt ni comel..hehe..dah masuk blom kami blogger umt?

    ReplyDelete
  4. sudah.. hehe bende macam ni mane boleh lengah2.. haha

    ReplyDelete