Monday, January 3, 2011

::kelas pertama::

 Kod subjek: MKN 4202 
Subjek:  Seminar
tempat: MK6
masa: 3.00 pm

Inilah pembuka tirai semester ni. kelas seminar yang akan menuntut komitmen yang tinggi.  kelakar pulak tadi, dah lama tak jumpe diorang. bile jumpe riuh sekelas. banyak benar cerita diorang. nak share berita sensasi time cuti la tu.. haha.. kelakar..
tapi kan bila lecturer datang semua senyap.. macam time sekolah dulu.. 
" eh cikgu dah datang! semua senyap."  pemberi maklumat akan melaung dari luar kelas sambil memastikan line clear. yang lain bila dengar cikgu dah datang, terus je senyap.. buat-buat bukak buku la.. haha.. berpura-pura la katakan.. haha

lebih kurang gitu la situasi tadi.. huhu..tapi kan baru first class dah ade 3 tugasan.. tugasan individual, tugasan group and tugasan satu kelas.. haha
esok baru nak lantik comittee member.. kita lihat sape yang kena.. haha
 subjek lain kite tengok esok la. haha..

esok ade kelas pukul 9 a.m..
huhu.. tabahkan hati ek..

p/s: tetibe jek jeles ngan budak-budak yang still takde kelas lagi..



2 comments:

  1. tahu xpe...
    macam garang je lec tu sampai bila dia datang sume senyap...lawak3..

    ReplyDelete