Friday, January 14, 2011

KeLas SeMiNar- Best

Dah lama tak ketawa beria-ria macam zaman kekanak riang dulu. Saya sendiri tak ingat bila kali terakhir tergelak sakan sampai nak pecah perut. tapi semalam.. hurm.. beria betol saya ketawa. hurm..
Nak buat macam mane dah benda tu kelakar..

semalam kitorang memang enjoy dengan kelas seminar. huhu.. yelah.. mula-mula tu agak nerves la jugak.. ceh.. apa yang kitorang buat ni? haaa.. meh sini nak cerita. Semalam kitorang dikehendaki membuat persembahan memperkenalkan kumpulan dan diri sendiri. tak kisah la nak buat persembahan apa pun janji menarik dan WAJIB perkenalkan ahli setiap kumpulan. hahaha..

Saya merupakan kumpulan pertama. kitorang nyanyi lagu sambil perkenalkan diri.. haha.. kelakar..  kumpulan first tu.. nerves habis.. tapi lepas tu.. kena kritik oleh juri bebas.. iaitu encik Aswadi.. huhu comel pulak.. sebabkan kitorang kumpulan first.. hehe. juri tu macam terkejut dan tergelak-gelak.. haha.. ye la.. buat gaya peace.. sambil nyanyi yeyeye... don't forget..  maybe dia expect something yang lain kot.. kitorang pulak buat comel2.. haha.. pastu cam biase la.. sebabkan kitorang ni tak menjalani latihan vocal.. hhu.. pitching tu lari sejauh mungkin.. haha

lepas tu ade la yang menari ala-ala wondergirl.. haha yang lagu nobody.. nobody tu..kelakar.. yang kitorang ni ape lagi.. tergelak bukan main.. saya mau je terguling-guling gelak.. haa.. time tu tak teringat pulak nak rakam.. kalau tak.. hehe.. boleh la publish kat sini.. hehe.. ade yang macam spy.. mistery.. tak lupe jugak ade yang kena jalan macam model sambil bawak kertas.. haha.. ni request by juri.. hahaa..
kitorang yang jadi penonton jugak boleh memberi komen jugak.. kritikan adalah digalakkan. haha..

lastly, kitorang akhiri dengan menari chicken dance secara berjemaah.. encik aswadi dan encik fisal pon join sekaki.. haha.. kelakar.. tapi kan semua memang sporting...
ni la salah satu group yang buat persembahan.. hhaahaha yang lain tak sempat nak snap..huhu..
ape2 hal.. saya enjoy aktiviti ni.. hehe peace

2 comments:

  1. apa motif kau meletakkan gambar ak?
    huhuhuhu...

    sungguh membuatkan pipiku merah..

    ReplyDelete
  2. nanti aku buat post pasal ko, satu page.. haha.. baru puas hati.. haha

    ReplyDelete