Saturday, January 1, 2011

Sekali Lagi Di SIni..



Permulaan tahun baru 2011 yang agak menyedihkan apabila terpaksa duduk sendirian di hostel ni. sudah la rumateku masih lagi bersenang lenang di rumah. kesian.. kesian..aku pulak sudah tercongok kat UMT ni.. haha nak buat apa malam ni? nak update blog? huhu.. walaupun esok negeri terengganu cuti umum.. but still fakulti bukak.. hurm dan aku diberitahu MPP tadi bahwa dah ada fakulti  baru yang ditubuhkan.. huhu..
baguslah.. at least nampak la besau sikit UMT ni.. takpe.. cheq bangga jadi warga UMT ni.. at least kita ada pulau sendiri untuk belajar scuba and buat research.. haha

hurm lagipon semua pelajar UMT kan wajib gi orentasi kat pulau bidong.. haha.. Ni la gambar pulau bidong sedikit sebanyak.. hanya pelajar UMT dan yang sewaktunya sahaja boleh pergi tau.. yang tak boleh pergi tengok gambar je la.. haahaa..

aktiviti water confident.. hhuhu.. memang boleh cramp la kalo takde stamina.. haha







kapal yang bagi kitaorang buat terjunan.. huhu

aktiviti kayak yang penat tapi best
eh pesal pulak aku buat entri pasal bidong ni? lari tajuk.. lari tajuk...hurm.. ape-ape hal.. bidong memang best.. coral reef dia cantik.. sebab..kitorang punye kem komandan tu kate.. 
" kami tak kisah kalau awak yang cedera tapi, jangan rosakkan atau patahkan batu karang." 
ada ke patut..

hahaha...
udah udahla entri pasal bidong.. erm.. berbailk pada cerita aku yang kesunyian tadi.. hurm malam ni nak wat ape? 
aku nak baca novel online la.. haha... opps.. lupa lak.. cari jurnal la... kan dah masuk sem baru ni.. huhu..

oh my dear FYP.. i'll try to love you...i'll will try.... ngee....

p/s: penulis ini sedang mereng lantaran dihantar pulang ke UMT setelah 2 minggu berada di rumah. sila abaikan kemerengan dia. sebarang kesalahan amatlah dikesali.

    2 comments:

    1. so, maknanya korang daftar esok lah eik? good luck..fakulti baru tu pe namanya? bukan dulu dengar cite fpe nak berpecah? jabatan bahasa akan jadi satu fakulti..kalau tak silap..

      ReplyDelete
    2. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete