Sunday, February 27, 2011

:: Muktamad::

Entri sebelum ni, saya dah cerita pasal nak gi indon tapi ade kekangan penaja. setelah ditimbang.. diukur dan dikaji dari segala aspek. saya dah buat keputusan untuk buat LI dalam negara je..
nak buat macam mane.. dah takde rezeki..maybe next time.. hehe

so, bye bye kepada Universitas padjadjaran, bandung.. kite beralih pula kepada pilihan dalam negara..
jeng.. jeng.. jeng.. setelah beberapa aspek dilakukan.. saya rasa tempat ni la yang sesuai dengan jiwa saya sebagai pelajar food service.. hhuhuhu..

so... taraaaa,,,
sumber google
KL airport services.. macam best jek kalau dapat buat LI kat sini.. KLAS ni, merupakan satu syarikat in-flight catering.. yang bekalkan makanan kepada Air asia.. dan syarikat penerbangan yang lain...

2nd choice...
sumber google
the gardens hotel and residence.. yang duk kat mid valley tuh.. grand kan hotel die.. kikikiki...
 dan third choice is...

sumber google
yang ni swiss garden resort and spa, kuantan..
resort ni.. jalan kaki pun sampai dari rumah saya.. hehe.. tak jauh mane.. Almaklumlah rumah saya terletak di kawasan peranginan.. huhu.. tapi saya bukan duduk dalam ni.. hehe.. berdekatan je.. hehe

ok..ok.. sekarang dah tak frust nak ke luar negara.. yang penting dapat pengalaman.. kat Malaysia pun ok kan..
yeah!!! i'm proud to be malaysian!!



No comments:

Post a Comment