Sunday, March 6, 2011

bangunan FST berasap????

saya baru je pulang dari kelas malam tadi.. hurm..
ape kaitannye dengan tajuk di atas.. haaa. ni la yang saya nak cerita ni.

kelas hari ni bermula pukul 8 malam.. so seperti biasa.. lecturer datang dan prepare slide kat komputer tu..
baru sahaja bukak mukadimah nak mengajar... KRINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!! bunyi alat penggera menggegarkan kepala otak saya.. mujurlah takde yang melatah..
kiteorang terpinga2.. nak buat ape ek? ke main2 je.. ala macam fire drill tu,.. latihan kecemasan,...

tapi bila fikir logik, kenapa nak buat latihan malam2.. bukan ade orang pon.. so dari mk11 kami pon turun la ke kawasan parking berdekatan.. yang mane parking kereta and motor terus alihkan..

ade la sumber2 yang mengatakan bangunan FST yang berhampiran dengan bangunan annex berasap.. foyer pon berasap jugak la.. lebih kurang macam tu la.. tak tahu ape sebabnya.. nak masuk dalam siasat kan lain pulak ceritanya.. haha..

so, ingat class cancel.. tapi harapan hanya tinggal harapan.. kami teruskan jugak kuliah kat kk 9.. haha.. ok.. tu je nak cerita.. skrg ni tak tahu la.. ape sebab penggera tu berbunyi sebenarnya..

4 comments: