Monday, March 7, 2011

::Nutrition Intervention Programme 2011::


Yeah!!!! akhirnya  tamat jugak la assignment besar kami.. iaitu Nutrition Intervention Programme yang diadakan selama 3 hari mulai hari Jumaat- Ahad..

Sempat tak nak check tahap kesihatan anda? kalau tak sempat maaf la ye.. hehe.. sebab kekangan dari alatan untuk buat ujian darah.. Lagipon kami bukan nye dari kementerian kesihatan..program ni dibuat pon kerana dinilai dalam salah satu subjek wajib kos kami.. hahaa

mula-mula dulu, rasa susah sangat nak buat programme. bersengkang mate la jugak nak jayakan programme ni.. ditambah pulak dengan FYP dan kerja lain.. hurm.. penat..
tapi lepas buat programme ni, rasa macam best sangat sebab boleh sedarkan rerakan di UMT sekalian pentingkan pemakanan kepada tahap kesihatan.. hehe..

ok, mesti ramai yang nak tahu macam mane perjalanan ini berjalan.. kami semua (foodservice tahun 3)  dibahagikan kepada tiga kumpulan besar.. setiap kumpulan akan merencana semua agenda yang hendak dilakukan sewaktu program berlangsung..
jadi terhasillah 3 group.. 2 group akan mengambil student sebagai responden dan satu lagi group akan mengambil lecturer and staf UMT sebagai responden..

group saya?  saya termasuk dalam golongan  group yang ke 3.. iaitu respodennya adalah lecturer and staff UMT.. thanx a lots.. sebab lecturer dan staff  UMT ni sangat la sporting.. haha  sebelum buat program ni, risau jugak tak dapat sambutan, sebab ini melibatkan lecturer dan staff. sebab sebelum ni dah ade program dari pusat kesihatan yang mengecheck tahap kesihatan warga UMT.. tapi semalam.. Alhamdullilah.. semuanya  ok..

kepada yang tak sempat, saya mewakili group meminta maaf sangat-sangat.. oleh kerana kami ni student, bajet amat limit so, kami buat setakat yang mampu..
 so.. ni adelah gambar yang sempat dicapture semalam.. buat semua group member.. thanx for ur cooperation!!!!

2 comments:

  1. akak pun suka program nutrition community..*ceh bajet pljr nutrition* pastu boleh berlagak cm Doktor

    ReplyDelete
  2. haha.. sokong akak.. tapi kan ari tuh nik rase cam promoter pulak.. duk gi sane.. sini promote mende ni.. nasib baik cukup respoden.. haha

    ReplyDelete