Monday, March 28, 2011

proposal presentation....

jumaat ni ade proposal presentation for fyp..penat nye..
sekarang ni semua orang duk giler buat fyp.. saya pun tak terkecuali.. 3 hari duk tahan mata buat fyp.. last2 semalam.. bile dapat jumpe sv...
tajuk fyp saya ditukar.. apekan nasib..
slide presentation pon dah siap.. last2 tukar tajuk sebab tajuk tu akan buat sesi Q and A nanti bertambah masa..hhuu.. so? hari ni nak start buat balik.. ditambah pula dengan benda2 lain.. contohnye..

  1. business proposal eop
  2. business proposal food processing
  3. meeting video
  4. lab report.
  5. eop port folio.. waaaa
  6. report nutrtion
  7. report untuk seminar...
yang lagi best and gempak.. ialah.jumaat presentation..sabtu tu pulak test 2 akaun... lepas tu diikuti dengan test food culture.. huish.. ape ni... minggu lepas presentation tu.. adalah minggu test.. dah la sem ni takde study week.. huish.. ape kan nasib..

udah2.. saya nak gi sambung menaip Fyp.. dah tumpul dah jari ni sebab duk buat fyp.. menaip je kerja dua tiga hari ni..

P/S: doakan saya dapat mem'present'kan proposal dengan jayanya.. plz...



3 comments: