Friday, April 15, 2011

Bebas....

Salam semua. 

Saje je nak update entri baru. Memandangkan dah lame blog ni terabai dan kurang kasih sayang dari tuan punye blog ni.. huhu..
Minggu ni paling sibuk sebab terlalu banyak assignment yang nak dihantar dan  yang paling best nye.. Fyp pun nak kene antar minggu ni sekali dengan log book dan jugak list of chemical yang nak digunakan pada cuti ni...
hurm sedar  tak sedar.. dah habis part 1 dalam pembikinan fyp.. buat proposal pun dah rasa teruk.. sekrang ni tinggal nak masuk lab and progress presentation.. yang tu second part of fyp... third part.... semestinya.. writing thesis dan final presentation...

Semalam lepas hantar proposal and log book.. lepak la kejap (erm.. lame la jugak ) kat bilik Sv.. Macam-macam yang kiteorang share.. memandangkan sepuluh hari sv saya gi geneva.. hurm.. nak buat macam mane. sv saya sibuk.. kene la paham.. haha.. sebab lepas je proposal presentation terus je sv saya gi Geneva, jadi tak smpat nak consult ape2 mengenai komen time presentation.. huhuhu... baru je  2hari balik ke sini.. jadi saya dengan berdikari tahap dewa.. buat je.proposal tanpa konsult dengan lecturer.. huhu.. berani mati kan.. sebab ari tu ade masalah mengenai experimental design dan study yang saya nak buat tu diragui.. saya kene bace jurnal banyak sebab nak develop new experimental design... teruk jugak la... huhu..

last-last siap jugak.. fush.. bestnye.. yang best nye.. dapat souvenier dari Geneva.. ni yang best dapat sv baik macam ni.. haha...ok...
maybe ahad ni nak jumpe sv.. nak bincang pasal list of chemical..lebih cepat chemical sampai.. lagi bagus.. haha..
ok sampai sini sahaja.. tata



4 comments:

  1. yeH~ dah masuk part 2 fyp..good luck..jgn tensen2 sgt..ceh pandai jer nasihatkan orang. diri sendiri pun lebih kurang sama jer..

    ReplyDelete
  2. huhu.. thanx kak.. haha.... nak fight untuk final pulak.. maybe puasa nanti kat dalam lab mikrob kot.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. owh..terawih dgn mikrob lh nnti yer..

    ReplyDelete
  4. uhuhu.. nampak gayanye.. macam tu la gamaknye..

    ReplyDelete