Monday, April 4, 2011

::hidup selepas proposal presentation::

hurm.. tak tahu nak update ape.. lepas je proposal presentation hari jumaat ari tu.. rase lega plak.. walaupun banyak kerja lagi.. huhu.. hope boleh siapkan.. sekarang ni tengah siapkan report dan esok ade kuiz.. hope boleh siapkan.. FYP punye proposal kena tulis balik.. ade perubahan tajuk.. huuhu..
tahan la cik nik oii..

huhuhu... lagi dua minggu nak final tapi kerja still tak abis2.. sem ni lelah sket... tekad cuti ni nak siapkan FYP.. jadi sem depan senang.. haha..
ok..ok...

nak siapkan kerja...
ok.. sayonara..

4 comments:

  1. mesti happy kan dah abis present. biasalh nik bab-bab tukar tajuk

    ReplyDelete
  2. nik, apa kata korang try apply wat LI kat msn (majlis sukan negara). kawan praktikal akak yang baru jer lps praktikal kat msn ckp tempat tu quite okay..

    ReplyDelete
  3. oh.. macam mane nak apply.. dr suruh nik buat LI microb kat UTM.. huhuhu die nak develop nik jadi food microbiologist.. abis la nik kak..

    ReplyDelete
  4. xtahu. nanti akak tanya kawan akak tu. tak pun nik bagitahu kat kawan-kawan yang lain g cari tempat internship kat jobstreet. mana2 yang tulis internship students tu korang apply lah..

    ReplyDelete