Tuesday, April 19, 2011

Next paper!!! account the killer...

PERAKAUNAN PERNIAGAAN...

tu la subjek yang killer sem ni.. saya ni kan sejak dari sekolah dulu lagi alergik dengan akaun ni.. hurm.. sebab tu la saya tak amik akaun time sekolah dulu, walaupon ade cikgu bukak subjek akaun.. tak mahu..tak mahu.. alih2.. ingat tak payah la belajar akaun sampai ke sudah.. ceh.. tetiba sem ni  kena daftar subjek akaun.. huhu..

ingat lagi kelas pertama sem ni, kelas akaun tuh.. huhu.. kelakar.. ape tah mende tu.. mcam pernah dengar ek.. debit? kredit.. liabilities....lepas tu kan nak kena angkut buku akaun soya tu kehulu ke hilir..
tutorial 2 soalan pun buat dari petang sampai la malam... huish.. payah benar ...

tapi sekrang lepas satu sem duk belajar benda tu.. dah imun.. boleh la kalau setakat nak buat latihan yang mudah2... huhu...ade progress.. ade progress.. takpe la janji boleh buat.. 

khamis ni paper akaun.. harap2 boleh jawab.. sebab tah la..carry mark macam tak ok je.. test satu dah ok.. alih2 test 2 cam tak berape nak ngam..  huish.. macam mane ni? harapan nak A.. terpaksa dilupakan.. dah la 4 jam kedit...
dah la.. dah terbuat sesi meluahkan perasaan pulak.. takpe la nak study akaun dulu.. harap2.. boleh jawab dengan jayanya sem ni... ok..

hepi final exam!!^^

4 comments:

  1. kalau carried mark ok insya-Allah final ok..

    ReplyDelete
  2. account ok..account ni kena faham basic..

    ReplyDelete
  3. akak ,huhu masalahnye carry mark tu macam tak ok..

    pija: thanx... nik akan berusaha bebetol.. huhuhu

    fazey: baru nak start faham basic setelah satu sem belajar.. kui3

    ReplyDelete