Monday, April 18, 2011

Paper final pertama sem ni...

Semalam officially saya menjejakkan kaki ke DSM bagi menduduki final exam sesi disember 2010/2011. Tak sangka sem 6 dah nak berakhir.. English for occupational purposes... tu paper pertama sem ni..
Susah? tak tahu la nak jawab ape.. boleh la kot.. tak sure la al maklum la... kan saya ni bukan mat saleh... language tu.. huish agak la teruk.. nasib baik la dengar lagu mat saleh dua tiga hari ni.. hhu.. ape kes?

Sem ni semua exam kat DSM.. yes.. yes.. best sket kalau exam dalam DSM.. baru rasa final.. kalau exam kat kk... rase macam amik test pulak.. hhuhu macam sem lepas. dua paper kena jawab dalam MST dan MK 12. tak best nye..

Memandangkan next paper adalah hari khamis ni, mood study still tak datang lagi.. dah la khamis ni killer paper..huhu 4 jam kredit woo..

Ok.. ok.. nak tengok cerita Dream High pulak.. hhuhu.. boleh la release tension.. untung2.. ade la mood nak study.. tak gitu cik dayah? haha.. banyak la punye alasan.. huhu

Ok.. tata semua dan yang penting.. kepada Warga UMT sekalian..


HAPPY FINAL EXAM
.. haha

2 comments:

  1. best ker dream high? akak tengah berjuang menyiapkan report kt tempat LI tapi nasib xbaik..skrg baru dapat keje, tlg KJ wat report kafeteria plak..huhuhu.

    ReplyDelete
  2. best la jugak cerite die.. tapi ending die agak menghampakan.. tapi bagi nik la.. kalao org lain.. maybe best kot.. haha

    kesian akak.. dapat keje lain time sibuk nak siap report LI.. huhu.. sabar ek..

    ReplyDelete