Monday, April 11, 2011

Perempuan,& Tudung..

Saya suka tengok perempuan bertudung yang vouge. huhu.. jangan salah anggap ek.saya suka tengok diorang pakai tudung yang fesyennye macam-macam.. Nampak ok je pakai belit-belit kat leher.. kadang-kadang terfikir jugak.. lama tak masa yang diorang ambil setiap kali nak bersiap nak gi kelas.. sedangkan saya yang pakai tudung bawal biasa tu pun, terkial-kial lama nak bersiap.. inikan yang berbelit2 tuh...dan yang saya respek, bila dah belit2 tu, still nampak kemas.. tak la nampak serabut..

** buat pengetahuan budak lelaki semua.. tak mudah tau nak pakai selendang ni.. huish.. saya dah try.. payah eh...

Dan dari apa yang saya perhatikan, setiap sem mesti akan ade fesyen baru. tak kisahlah tudung yang keras kat depan tu.. (ape nama die ek?) ataupun selendang.. semua sama je.. makin bergerak maju ke hadapan.
Dah macam-macam fesyen saya tengok...tapi yang bestnye.. tudung bawal yang paling evergreen tuh.. sesuai sepanjang zaman kot.. hahaa

ari tu, ade la chinese girl dalam kelas saya cakap.. die kate  die suke tengok malay girl pakai tudung bawal dari yang pakai tudung keras kat depan tuh.. hehe..
tak semua org sesuai pakai selendang atau tudung keras kat depan tu.. tapi kan semua org sesuai pakai tudung bawal kan? huhu setuju tak?

eh? sekarang ni fesyen selendang dengan kerongsang riben besar atas kepala kan? kalau tak silap saya la.. almaklumlah.. out of date...haha..

... huhu.. teringin nak pakai tudung comel2 tapi hurm.... belum cukup keberanian ... maybe next time... haha


3 comments:

  1. xpe..nanti time LI boleh try..hahaha

    ReplyDelete
  2. haha.. boleh ek? huhu
    nanti nak pakai yang kaler hijau pucuk pisang.. haha siap ade ropol2 lgi.. haha

    ReplyDelete
  3. kalau dapat LI yang tak yah pakai uniform segala boleh lah.. kalau y pakai uniform mcm kat tempat akak ni, assalamualaikum jer nak jadi ayu pakai baju kurung g praktikal

    ReplyDelete