Friday, May 27, 2011

Annoying-mouse.. Jangan main call-call la

Hello all.

Geram betul dengan gelagat anoying-mouse ni. Ade ke patut main call-call. Kalau setakat call hanpon kaler pink saya tu, okay la jugak. Tapi ni sampai tahap call telefon rumah, ape kes? Dah la bila angkat terus je letak. Okay, sekali okay la jugak. Ni berkali-kali tau. Baru je nak menaip FYP (ceh rajin kan saya.), telefon bunyi. So, berlari-lari la dari bilik ke ruang tamu nak angkat telefon. Alih-alih angkat, takde orang . Lepas tu, dengan tidak sopannya, terus putuskan telefon. 

Siapakah anony-mouse ni? Geram betul saya. Kang ade yang jadi chicken chop. Tak pasal-pasal. Habis berkedut muka sebab marah-marah. Nak kena pakai bedak sejuk ni. HAHA..

Siasat punya siasat baru tahu yang rupanya yang annoying- mouse tu ex GF adik. Okay tolong la. Macam la adik saya tu takde hanpom. Ape kes telefon rumah ni. Huish.
Adik cakap dia baru clash dengan GF dia. Ingat sebab nak naikkan market rupanya sebab dah bosan dengan gf die. 
huhuhu..Teruk punya adik. 

Okay nak buat kerja-kerja tertangguh. tata

2 comments:

  1. gf? knapa address x-gf tu anoying mouse?

    ReplyDelete
  2. seba dia call and senyap. berkali2 tau.. boleh sakit jiwa.. Annoying tau.. haha

    ReplyDelete